Entorn

Entorn

L'Alt Empordà

El festival aposta per la descentralització de l’exhibició cultural i per l’apropament del teatre a les zones rurals de l’Empordà, creant un teixit col·laboratiu amb els micropobles de l’Alt Empordà. 

D’aquesta forma, el projecte Fastt té com a objectiu diluir el concepte de municipi en el marc del festival i concebre els diversos espais com a part d’un territori comú: la comarca de l’Alt Empordà.

El Fastt teixeix una xarxa de col·laboració i participació entre els diferents municipis

Integra el concepte de territori i es converteix així en un festival d’arts escèniques que es desenvolupa en xarxa per diferents micropobles de la comarca: Garrigàs, Ordis, Siurana,  Palau de Santa Eulàlia, Vilamacolum, Vilanant, St.Mori i Vilaür

La cooperació entre municipis és la clau per poder oferir una experiència cultural de qualitat.

No només per als habitants de cada municipi, sinó per a qualsevol persona del país que estigui interessada en les arts escèniques i la cultura en general. Amb el treball en xarxa i la cooperació volem desdibuixar els límits municipals i potenciar el concepte de territori.

El Fastt vol posar la cultura a l’abast dels micropobles i del territori, amb l’objectiu de donar-los més visibilitat a nivell comarcal i nacional i generar una millora socioeconòmica.

.