OYE POLO

Ana Polo i Oye Sherman

El New York Times ho ha definit com a “una hora de turra a càrrec de dues paies que estarien facturant dotze mil euros al mes si el món fos un lloc just”. De veritat. El New York Times.

Sinopsi:

Oye Sherman i Ana Polo fan parada a l’Empordà amb la seva gira mundial OYE POLO TOUR, sentit homenatge a referents feministes contemporanis com Pablo Motos, Bertín Osborne i Edu Galán.

Escolta el podcast del RADIO PRIMAVERA SOUND

Ana Polo és periodista i humorista. Ha treballat de guionista, locutora i reportera a diversos programes de RAC1, Catalunya Ràdio i TVE. També va ser col·laboradora del late show No te metas en política. Actualment la podeu seguir al podcast OYE POLO de Radio Primavera Sound, juntament amb l’Oye Sherman; i a Feministic, programa sobre dones i tecnologia a Fibracat TV. També als monòlegs amb els que recorre la geografia catalana.

Maria Rovira, més coneguda com a Oye Sherman, és guionista i monologuista. Forma part del col·lectiu El Soterrani,  treballa a l’Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio i col·labora a L’Irradiador d’iCat. Juntament amb l’Ana Polo realitzen el podcast OYE POLO a Radio Primavera Sound.

Altres espectacles de la programació:

Apunta't al taller de creació

Vols formar part d’una creació d’una peça de dansa? el Col·lectivo Lamajara ofereix un taller gratuït del 05/07 al 08/07 on qualsevol persona pot apuntra-se i venir a gaudir

descobreix-lo