Comissió

Assabenta’t de què és això del FASTT

Fem alguna cosa amb la cultura al poble?

Vols conèixer gent dels pobles veïns, fer activitats culturals i formar part de l’equip de suport del Festival FASTT 2022

Què és la Comissió FASTT?

La comissió FASTT vol reunir un grup de veïns i veïnes, dels diferents municipis que formen el FASTT, amb ganes de passar-s’ho bé fomentant la cultura al poble.

La comissió FASTT vol ser un lloc de trobada on tothom pugui expressar diferents punts de vista envers l’art, la cultura i el propi poble. I crear, així, espais de comunicació i cooperació entre municipis.

La comissió treballarà de forma que en cap moment sigui un càrrega per les persones voluntàries. Es combinaran activitats lúdiques amb grups de treball.

Des de l’organització reivindiquem l’art com un acte i una eina de transformació social.

Associació FAST
potser t’ho estàves preguntant

Què pots aportar tu?

  •  Ens podràs ajudar a conèixer millor la història del poble, llegendes, anècdotes, llocs especials…
  •  Podràs proposar idees i activitats a fer durant el festival.
  •  Ens podràs ajudar en la comunicació entre l’ajuntament i l’organització.
  • Ens podràs ajudar en la difusió de les activitats a la resta de veïns i veïnes del poble.
i el que de veritat vols saber

Què en pots rebre?

  •  Podràs participar de les reunions organitzatives del festival i ser el primer en assabentar-te de les novetats de cada edició.
  •  Podràs participar de les activitats lúdiques (com trobades, excursions i tallers culturals) organitzats per dinamitzar la comunicació entre els municipis del FASTT.
  •  Podràs conèixer, de primera mà, els artistes convidats al festival.
  • Tindràs 2 entrades gratuïtes per a l’activitat que escullis del festival.
Tot això i moltes coses més pots aportar i rebre si et fas voluntari/a de la comissió FASTT

Apunta’t a la Comissió FASTT!

Et necessitem!

Per si encara no saps què és el FASTT


  • El FASTT és un festival d’arts escèniques desenvolupat en xarxa amb diferents micropobles de l’Alt Empordà que aposta per la descentralització de l’exhibició cultural i per apropar les arts escèniques a les zones rurals. El FASTT ofereix una experiència única que combina arts escèniques i territori. És una alternativa d’oci cultural per a les nits d’estiu empordaneses.
  • El FASTT té la voluntat d’exercir una funció proactiva i de coordinar aquestes actuacions en xarxa per a la creació del festival. Volem treballar des de la iniciativa local amb una clara responsabilitat ambiental i social. Volem que el FASTT sigui una clara aposta perquè les zones rurals tinguin accés a la cultura de forma igual que la resta de municipis més propers a zones urbanes..
Amb el FASTT volem posicionar-nos en el mapa cultural estiuenc. Ser un punt d’interès cultural i turístic i oferir a tots els veïns i veïnes una millora de la seva vida cultural.

FASTT Edició 2021