El Festival

El FESTIVAL

Teatre i Territori

El FASTT és un festival d’arts escèniques que aposta per la descentralització de l’exhibició cultural i per l’apropament de les arts escèniques a les zones rurals.

Desenvolupat en xarxa amb diferents micropobles de l’Alt Empordà. En l’edició 2023 format pels municipis: Agullana, Garrigàs, Ordis, Maçanet de Cabrenys, Palau de Santa Eulàlia, Siurana, Sant Mori, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür. El FASTT busca diluir el concepte de municipi en el marc del festival i concebre els diferents espais com a part d’un territori conjunt.

D’aquesta forma, el FASTT, vol posicionar la comarca de l’Alt Empordà en el mapa cultural de la província, oferint cada estiu una programació per a tots els gustos i edats. El festival pretén ser un punt d’interès cultural i turístic de la comarca i oferir als seus habitants una millora de la seva vida socio-cultural.

UN FESTIVAL AMB VALORS

Tota història té un començament

L’associació FAST va dur a terme el festival durant els seus primers 5 anys de vida a l’Era del Mas Gironí. Durant aquests 5 anys el festival ha ofert múltiples propostes escèniques en les que es dóna veu tant a companyies consolidades com emergents. A partir del 2019 l’Associació FAST decideix repensar el seu format i incorpora un nou equip per donar una nova perspectiva pel festival i ampliar les possibilitats de creixement i consolidació com a referent cultural de la comarca durant el mes de juliol.