MICROPOBLES A ESCENA

Un projecte per apropar la creació escènica als veïns i veïnes dels municipis del FASTT Empordà

Edició 2024 amb:

VACA *pràctiques per a l'artista escènicx*

Veu, cos i cant

Tens ganes de crear una peça col·lectiva
a través de la veu i el cos?

Crea conjuntament amb Mariona Castillo i Bea Vergés
una peça escènica col·lectiva

Vols participar en un procés creatiu?

Micropobles a Escena és una activitat de creació escènica que, amb l’objectiu de generar nous espais de debat i col·laoració, vol incentivar la participació dels veïns i veïnes dels pobles del FASTT. 

Enguany es proposa un taller de creació escènica dirigit a persones adultes, per a crear conjuntament una peça col·lectiva a través de l’exploració de la veu i el cos, per a que les participants puguin trobar la seva expressió més genuïna de forma individual i col·lectiva per portar-les a l’escena. Un cop fet aquest procés, es faran 3 presentacions en diferents pobles.

I quina cançó sonaria si el meu cos la cantés?

I si el meu cos parlés… Quina seria la seva dansa?

disco

En què consisteix?

VACA *pràctiques per a l’artista escènicx* proposa desenvolupar una creació col·lectiva jugant amb la veu, el cos i el cant; on l’expressió genuïna de cada participant serà el focus del treball. 

Mitjançant les pràctiques corporals, vocals i creatives, es contactarà amb la particularitat i riquesa de cada expressió i es donarà forma a una sèrie de jocs i pautes que es portaràn a escena.

unidad

VACA *pràctiques per a l'artista escènica*

VACA és un projecte liderat per Mariona Castillo (actriu, creadora i cantant) i Bea Vergés (ballarina, actriu, creadora i docent), un tàndem que proposa aquest taller de creació on podrem explorar la nostre creativitat a través de les nostres veus i cossos.

inspiration

Què farem?

Es treballarà durant 6 dies sota la pregunta

“Si el meu cos parlés…?”

On s’explorarà l’escolta pròpia, la de les altres participants i la de l’espai que es crearà conjuntament.

Amb una aproximació al cos i a la veu des d’una actitud amable, curiosa i juganera, es recolliràn els moviments i formes de sonar amb els que el cos es sent content i amb ganes de celebrar. 

1465236978_resolutions-04.png

Quan ho farem?

Dissabte 1 de Juny de 10h a 14h i de 16h a 18h

Divendres 14, 21 i 28 de Juny de 18h a 21h

Dissabte 15 i 22 de Juny de 10h a 14h

Farem 3 representacions els dissabtes 29 de Juny, 6 i 13 de Juliol.

couple

Qui es pot apuntar?

Tothom que tingui entre 16 a 120 anys ja que no cal cap formació en art o teatre (encara que si la tens l’aprofitarem).  Tothom que tingui ganes d’experimentar el procés d’un muntatge teatral.

no-money

Quant costa?

La proposta és totalment gratuïta pels habitants dels micropobles del FASTT 2024 i costarà 20 euros per a les persones d’altres municipis

Creació col·lectiva

La proposta d’enguany de Micropobles a Escena pretén generar un espectacle col·lectiu on a través de la veu, el cos i el cant, les participants treballaràn juntament amb les artistes Mariona Castillo i Bea Vergés amb el seu projecte VACA *pràctiques per a l’artista escenicx*, que comptarà amb 6 dies de formació i creació i 3 dies de presentació de la peça.

Mariona Castillo
i Bea Vergés

La Mariona i la Bea, tenen una llarga trajectòria professional en el món del teatre musical i la dansa com a intèrprets i creadores. Fa uns anys van iniciar el projecte VACA, on han pogut compartir les seves eines artístiques amb diferents col·lectius i diferents espais.

VACA*pràctiques per a l'artista escènicx* busca l'expressió més genuïna

Les sessions passaran per un treball individual físico-vocal creatiu per trobar les pròpies expressions, que després es posaran en comú en un espai físic i sonor com a grup.

Cantarem i ens mourem juntes per crear paisatges que parlin de nosaltres”

Inscriu-te a través del següent enllaç

Amb el suport de: