Edicions anteriors

EL FASTT A TRAVÉS DELS ANYS

La primera edició del festival va ser una festa a l’Era del Mas Gironí on tot semblava possible. Un any on els valents de l’associació es van tirar a la piscina sense flotador.

Segon any consecutiu de les festes al Mas Gironí. Aquest any ja amb més socis i sopars a la fresca. Una programació alternativa per les nits d’estiu dels caps de setmana a l’Empordà 

El festival es consolida amb dues línies de programació. Divendres companyies de proximitat i dissabtes companyies professionals dels països catalans.

El festival segueix les línies de programació de l’any anterior i assoleix el seu èxit amb la nit de màgia per a públic familiar. Propostes per tots els caps de setmana de Juliol

Última edició del format fast a l’Era del Mas Gironí gestionada pel primer equip de gestió.. El festival inicia el projecte de recolzar produccions locals professionals.

Després de 2 anys de repòs el festival torna amb un nou format, nou equip  i amb noves localitzacions en una edició de canvi. El Fast es converteix en el FASTT.

Primera edició repartida pel territori amb 6 municipis participants. El festival aposta per programació professional i un taller de creació dirigit a tot el veïnat dels municipis.

El festival segueix creixent i incorpora 2 munipis més. Sent així un total de 8 micropobles de l’Alt Empordà. Amb programació durant dues setmanes al mes de Juliol