FASTT de DIA 2020

Micropobles a Escena

Creació col·lectiva

La Nave Va i els micropobles creen un espectacle comunitari

Durant la setmana del 17 al 21 d’Agost la companyia La Nave Va dinamitzarà uns espais de creació amb els voluntaris inscrits. Treballaran conjuntament per crear una acció participativa que es representarà el dissabte del festival.

Al llarg del dia 22 d’Agost es representaran als pobles de Palau de Santa Eulàlia, Garrigàs i Siurana les petites peces creades pels participants.

Vols formar part del procés creatiu?

La Nave Va és una entitat sense ànim de lucre formada per professionals de les arts escèniques, l’educació social i la pedagogia. Des del 2002 es dedica a desenvolupar projectes educatius, artístics i de formació, que tenen com a columna vertebral el teatre com a procés d’aprenentatge i transformació social. La Nave va té experiència amb creacions de teatre comunitari i és coneixedora de l’entorn rural.

El propòsit principal d’aquesta activitat participativa és tenir una experiència de creació artística col·lectiva on poder passar-ho bé i aprendre junts, creant una acció performativa. El focus inicial és mostrar les singularitats de la vida als micropobles i els participants tindran l’oportunitat d’explorar diferents opcions teatrals vinculades a les seves realitats.

Tant durant la fase de creació com durant les representacions se seguiran totes les normatives adients per garantir la seguretat de les persones assistents envers el contagi de la COVID 19.

Activitat Gratuïta.

ACCIÓ PARTICIPATIVA.

TEATRE I COMUNITAT.

#culturasegura

Moltes gràcies per venir i gaudir de la representació amb seguretat i prevenció.

Ens veiem l’any que ve.