Micropobles a Escena 2020

TEATRE I COMUNITAT

.

Durant la setmana del 17 al 21 d’Agost la companyia La Nave Va va dinamitzar uns espais de creació amb els voluntaris inscrits.  Van treballar conjuntament per crear una acció participativa a partir de les seves vivències i del que per ells representa viure en  un micropoble. Al llarg del dia 22 d’Agost es varen representar als pobles de Palau de Santa Eulàlia, Garrigàs i Siurana les petites peces creades pels participants.

Activitat Gratuïta.

Vídeo resum Micropobles a Escena 2020

El propòsit principal d’aquesta activitat participativa és tenir una experiència de creació artística col·lectiva on poder passar-ho bé i aprendre junts, creant una acció performativa. El focus inicial és mostrar les singularitats de la vida als micropobles i els participants tindran l’oportunitat d’explorar diferents opcions teatrals vinculades a les seves realitats.
La Nave Va és una entitat sense ànim de lucre formada per professionals de les arts escèniques, l’educació social i la pedagogia. Des del 2002 es dedica a desenvolupar projectes educatius, artístics i de formació, que tenen com a columna vertebral el teatre com a procés d’aprenentatge i transformació social. La Nave va té experiència amb creacions de teatre comunitari i és coneixedora de l’entorn rural.

Imatges Micropobles a Escena 2020