Iaia

de Mambo Project

Entrem al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure la seva història.

Sinopsi:

IAIA és un espectacle multidisciplinar on el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure els seus records. Un altaveu a la vida de les iaies a través del seu testimoni captat en videotrucada. Un espectacle on conviuen passat i present per conèixer i entendre la història de les nostres iaies. Una proposta immersiva i vivencial que dona veu a les nostres àvies, de com van viure i quins són els seus records. A partir de testimonis reals, entrevistats amb videotrucada, coneixem la vida d’aquestes dones molts cops oblidada i silenciada.

Espectacle seleccionat per a la Gira de la Xarxa Alcover 22-23, guanyador del premi del públic del FITT (Festival Internacional de Tarragona) i espectacle recomanat per programa.cat.

Agraïments per totes les iaies que han format part del projecte: Mercedes, Antonia, Teresa, Dolors, Matilde, Maria, Magda, Angeleta, Montse, Carme, Juliana, Isabel i Teresa.

FITXA ARTÍSTICA

Una creació de

Mambo Project

Direcció

Nina Solà Carbonell i Jordi Font Alonso

Dramatúrgia

Ferran Echegaray i Verónica Navas

Repartiment

Jordi Font, Mireia Illamola, Eva Ortega, Pino Steiner

Disseny d’espai

Carlos Gallardo

Producció

Hèctor Boada

Il·luminació

Mario Andrés

Disseny sonor

Marc Naya

Disseny audiovisual

Nina Solà Carbonell

Vestuari

Anna Ramon

Amb el suport 

Teatres d’Osona (Teatre de Calldetenes, Cirvianum de Torelló i Atlàntida de Vic), Espai escènic d’Alella, Teatre Lluïsos de Gràcia i XTAC.