B.O.B.A.S.

30 de Juliol 2023 , 20 h – Vilamacolum .

Una humil banda musical organitza cerimònies d’enterrament, però aquesta vegada el capellà i el mort no arriben. Aquestes tres músiques, durant el retard del difunt, comparteixen al costat de la família i amistats una espera summament incòmoda… i desastrosa.

Nit de dansa

29 de Juliol 2023, 22h – Maçanet de Cabrenys .

Nit dedicada a la dansa amb dos espectacles diferents. WIWBAK de Kiko Lopez i HARRIA HERRIA de Harrobi Dantza Bertikala, un espectacle de dansa vertical.

No cal anar a l’Havana

28 de Juliol 2023 , 20 h – Vilanant .

No cal anar a l’Havana és un brindis per celebrar la vida i les havaneres. Un espectacle que vol ser un homenatge als versos que van inspirar altres versos. Un calidoscopi per superar prejudicis, per somriure, per fer companyia i com diria el mestre Josep Pla: “perquè la vida anà passant imperceptible. No vaig comprendre res. Qui comprèn aquest món?”

Nit de màgia

23 de Juliol 2023 , 20 h – Siurana .

Tres figures destacades del món de l’il·lusionisme. La maga Gisell, Premi Nacional d’Espanya, destaca per la seva originalitat, teatralitat, versatilitat i emoció. El mag Fèlix acumula 25 anys d’experiència professional i una aposta segura per amenitzar la nit. A més, presenta una proposta molt propera amb el públic, fent-lo participar i amb molt d’humor. I, per últim, el mag Karlus serà el protagonista d’una actuació de màgia teatralitzada amb referències de clown, mim, gags, humor gestual i moments poètics i tendres.

Els ocells

22 de Juliol 2023, 22h- Palau de Sta Eulàlia .

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se’ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostes que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, propietat i competència?

Un segundo bajo la arena

21 de Juliol 2023 , 22 h – Garrigàs .

Tres de les convidades i un dels músics del casament entre El Novio i La Novia han quedat atrapades al banquet, esperant la tornada de la resta de convidats, que han marxat a causa d’un seguit de contratemps. Entre trossos de pastís, flors seques i espelmes gastades narren el que ha passat a un públic que esdevé convidat de la celebració.

La meva àvia és immortal

15 de Juliol 2023, 22:30 h – Sant Mori .

L’àvia de la creadora d’aquesta peça íntima de teatre documental, l’àvia Teresa o també anomenada Babita, va fer 100 anys el 2020. Davant de la seva avançada edat, Gisela Saló decideix assajar el seu funeral i convertir-lo en una peça escènica que permeti dir adeu i afrontar la mort. Amb la Cia de Creació Kunstant proposen un recorregut per les seves cançons preferides, les seves històries, els records de les cintes de vídeo 8, les infinites trucades en temps de Covid… Un funeral abans de temps transformat en peça escènica musical.

Gregaris

14 de Juliol 2023 , 22 h – Vilaür .

Gregaris és un espectacle de suar, honest, dolç i divertit que parla del cantó més humà de l’esport. A través de l’acrobàcia i l’humor els dos artistes posen el focus en la seva relació d’amistat i en com transiten de la col·laboració al conflicte, tot buscant l’equilibri entre gregari i líder. Busquen constantment jocs per provocar-se i mesurar-se, però tot i les diferències que van sorgint, la complicitat és sempre present.

Boja

8 de Juliol 2023 , 22 h – Ordis .

Boja és un espectacle que retrata, l’experiència viscuda per l’actriu en els darrers 16 anys a les consultes de diversos psiquiatres. “Què em passa? Què em passa?”, la Mariona fa anys que s’ho pregunta. Ningú es pot arribar a imaginar que les respostes a la seva pregunta poden arribar a ser tant inèdites com còmiques.

El Gegant del Pi

7 de juliol 2023 , 22 h – Agullana .

El gegant del Pi és un monòleg escrit, dirigit i interpretat per Pau Vinyals. En forma d’autoficció parla de l’herència rebuda per part d’un avi que va lluitar en el bàndol franquista durant la Guerra Civil. L’avi va morir quan ell tenia 10 anys i un dia, quan en tenia 28, la mare li va explicar el seu posicionament franquista, un fet que amb el temps ha generat una distància dolorosa amb el seu record.