Poi

Cia . D’es Tro – Agullana – 28/07/2024
És la història d’un home rural atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d’embolics i girs que ens transporta al joc, un dels estats més importants de la vida.

Solar

Mos Maiorum – Ordis (Sala Centre Cívic)- 27/07/2024
El negoci de la instal·lació de plaques fotovoltaiques en camps de cultiu de zones rurals deprimides que provoca la pèrdua d’identitat del món rural i de la sobirania alimentària.

Lady Panda

Mumusic Circus, Clara Poch – Siurana – 20/07/2024
Un circ despullat, honest i vulnerable. LADY perquè és dona i PANDA pel contrast dels seus colors i l’animalitat

Nit de Dansa

Los Perros, Picnic on the Moon- Rabós- 19/07/2024
El FASTT proposa una nit de dansa amb dos espectacles diferents. Una dansa apassionada que trobada el seu sentit més por en la repetició i la catarsi per una banda, i un contrast entre la realitat aparentment perfecta amb u interior desert per l’altra.

You say tomato

de la Sala Trono – Garrigàs – 13/07/2024
Una comèdia intensa i profundament humana on el diàleg i la música construeixin una reflexió desacomplexada sobre el sentit i el valor real de l’art en el món.

Veus que no veus

Pepa Plana – Sant Climent Sescebes – 12/07/2024
Presentem la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. Com canvien i quin significat prenen quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos?

Peix

de Cia Hotel Iocandi – Vilamacolum – 07/7/2024
Una reflexió, des de la poètica de l’absurd, sobre la mallorquinitat, sobre l’impacte del turisme, sobre la lluita de poders, sobre la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser petits.

Adéu Jane

Cia Binomi – Pont de Molins – 21/07/2024
Basat en una història real –i inspirat en tantes d’altres– aquest espectacle és, també, un espai per reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i la importància de l’acceptació i estima pròpies.