Obrim Convocatòria per rebre propostes escèniques pel FASTT 2024

Obrim la convocatòria per a la selecció dels espectacles per a la nova edició FASTT 2024. Del 09 de Gener fins al 04 de Febrer ens podeu fer arribar les vostres propostes.

Aquest any la nova edició es durà a terme durant tots els caps de setmana del 05 al 28 de juliol, als municipis de l’Alt Empordà: Agullana, Garrigàs, Maçanet de Cabrenys, Ordis, Pont de Molins, Sant Climent Sescebes, Siurana, Sant Mori, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür.

Com bé sabeu el festival treballa sempre a l’aire lliure, tots els espectacles s’hauran d’adaptar a les condicions tècniques pactades conjuntament.

Si voleu fer-nos arribar la vostra proposta, ompliu el formulari i envieu-nos tot el material que creieu que ens pugui interessar. La selecció es farà conjuntament amb l’equip directiu i la comissió de veïnat.

El festival treballa per la dignificació de totes les treballadores de la cultura. És per això que treballem per assegurar un catxet acordat prèviament amb els espectacles seleccionats, sempre dins les possibilitats del festival.

Si teniu qualsevol dubte ens podeu escriure a info@fastemporda.cat Però la informació s’ha de enviar a través del formulari.

Donarem resposta a tothom durant el més de Març.

Moltes gràcies a totes i ens veiem ben aviat!

Espectacles d'altres edicions