És hora de passar a l’acció!

Publicat per Comunicació FASTT el


El Festival neix el 2013 de la mà de l’Associació FAST; un col·lectiu de persones amb un gran sentiment d’identitat territorial i ganes de provocar un canvi a l’entorn cultural de l’Empordà.

Aquesta empenta ens acompanya fins al dia d’avui, assumint un nou repte cada any per a reflexionar sobre el que ens envolta, eixamplar la mirada i obrir pas a un pensament crític a través de les propostes escèniques.

Presentem la nova imatge corporativa que acompanyarà al FASTT durant 2024.

Passar a l’acció

La imatge corporativa de l’edició del FASTT 2024 gira al voltant del poder que tenim per iniciar qualsevol cosa. Perquè per petita que sigui la nostra contribució pot arribar a ser una revolució.

Juntament amb l’Estudi Caramba hem creat un llenguatge que ens porti a aquest imaginari d’accions que provoquen canvis i que a més tinguin relació directa amb el festival. Aquestes petites accions provoquen des d’un petit somriure a un riure eixordador. El missatge ens pot captivar, sorprendre, indignar o fer reflexionar. Però mai deixar indiferents.

Per descomptat, el logo del FASTT i els colors corporatius principals que ens han acompanyat fins ara, continuaran presents, ja que formen part de la identitat del festival. Tenint això present, la identitat del 2024 continuarà essent acolorida.

La diversitat de colors i com combinen entre ells, és un reflex del mateix festival. En la diferència resideix la riquesa, la col·laboració i les ganes de treballar conjuntament per assolir els nostres objectius.

La idea de collage continua tenint força a escala conceptual com en les edicions passades. Recuperem les imatges rurals i les textures naturals. Elements que estan presents al nostre territori i que el fa únic i reconeixible.

També amb una nova tipografia, per aconseguir una personalitat amb caràcter, accessible i professional.