L’Associació

Origens

L'Associació FAST

El Festival neix el 2013 de la mà de l’Associació FAST; Associació Fanàtics i Amics Super Teatreros, un col·lectiu de persones amb un gran sentiment d’identitat territorial que formen part de diferents entitats que de forma continuada treballen per la cultura i el patrimoni català.

L’associació apareix amb l’objectiu de difondre, promocionar, exhibir, crear i compartir entre els seus socis i la població de l’Alt Empordà tot tipus d’Arts Escèniques i oferir al territori una programació alternativa als festivals de música de costa que, a l’àrea de l’Alt Empordà, tenen un pes fonamental.


L’associació FAST va dur a terme el festival durant els seus primers 5 anys de vida a l’Era del Mas Gironí. Durant aquests 5 anys el festival ha ofert múltiples propostes escèniques en les que es dóna veu tant a companyies consolidades com emergents. A partir del 2019 l’Associació FAST decideix repensar el seu format i incorpora un nou equip per donar una nova perspectiva pel festival i ampliar les possibilitats de creixement i consolidació com a referent cultural de la comarca durant el mes de juliol.

El Fastt a través dels anys

Descobreix els millors moments del Fastt.