Vídeo resum de Micropobles a Escena 2021

Vine a veure el resultat del taller

Aquí és on veuràs el resultat de Micropobles a Escena.

Podràs gaudir de la peça de dansa que hauran creat els veïns i veïnes, i tothom que s’hi hagi apuntat, conjuntament amb el Colectivo Lamajara.

Presentació del taller

Els dies 09, 10, 12 i 16, 17 i 18 de Juliol es presentarà als diferents municipis el treball elaborat a Micropobles a Escena amb el Colectivo Lamajara

Podrem veure als participants més 2 ballarins de la companyia que presentaran una peça de dansa creada per a la ocasió.

Una estructura coreogràfica oberta que sigui resultant de la feina feta al voltant de la temàtica del DISPOSITIVO LABRANZA, on els participants puguin expressar-se de forma lliure, respectant la seva identitat i oferint un lloc comú on apareguin història única.

 

ACTIVITAT GRATUÏTA

Què veurem?

Dispositivo LABranza és una proposta amb caràcter intergeneracional on s’integra la dansa social i professional. La seva construcció és el resultat de l’experiència viscuda amb les persones participants voluntàries. Parteix de la comparativa entre habitant i artista per identificar les semblances entre aquests i veure com conviuen

Un nou espai de creació i debat

Una proposta creada per apropar les arts escèniques a les zones rurals, generar una creació escènica amb la participació dels veïns i veïnes dels diferents micropobles, i amb l’objectiu de generar nous espais de debat i de col·laboració posant al centre les necessitats de cada vila.

Viure un procés creatiu

Una contemplació de la identitat rural i de la duresa d’un ofici que posseeix la seva pròpia coreografia i llenguatge. Amb Dispositivo Labranza busquem apropar-nos a l’imaginari rural i convidant-nos a conèixer des de dins el procés creatiu d’un espectacle de dansa.

Dansa Comunitaria i Professional

Una estructura escènica on s’integra la dansa comunitària i professional a través d’un procés creatiu que parteix de les possibles semblances entre el pagès i l’artista en el qual cada individu connectarà amb el seu “camp endins” per fer un recorregut a través del seva pròpia realitat.

On i quan ho podrem veure?

Localitzacions i horaris.