Tens ganes de moure el cos?

Apunta't al taller

VOLS PARTICIPAR EN UN PROCÉS CREATIU?

Micropobles a Escena és una activitat de creació escènica amb la participació dels veïns i veïnes dels diferents micropobles amb l’objectiu de crear una peça de dansa única i generar nous espais de debat i de col·laboració.

Una proposta escènica de rigor i professionalitat. 

Una estructura coreogràfica oberta  que s’adapta a qualsevl entorn i/o participant sense perdre el rigor artístic. Això permet que la peça sigui única a cada micropoble, ja que l’adaptació a l’espai i les característiques de la població farà que sigui diferent a cada representació.

disco

Què farem?

Es treballarà a partir d’experiències pròpies i es crearà una peça de dansa única juntament amb el Colectivo Lamajara, una companyia de dansa amb més de 10 anys d’experiència.

unidad

Dispositivo LABranza

La proposta té com a finalitat portar a escena la dansa professional i social juntes, abordant-ho des d’una visió contemporània de la relació existent entre “home i camp” i “ballarí i cos”.

soap

Protocols

Se seguiran totes les
normatives adients per a la seguretat de les persones envers el contagi de la COVID-19.

Fem la cultura més segura encara.

Quan ho farem?

Els assajos es faran del 05 al 08 de Juliol a les tardes. De 18h a 20.30h.

La peça que creareu es mostrarà al fastt els dies 09, 10 ,11 i 16, 17 i 18 de Juliol.

couple

Qui es pot apuntar?

Tothom que vulgui passar una bona estona i desenvolupar les seves inquietuds artístiques.

No és necessària cap experiència prèvia.

no-money

Quant costa?

L’activitat és totalment gratuïta. Només has de tenir ganes de passar-t’ho bé i moure l’esquelet.

Anima a més gent a apuntar-s’hi.

Creació col·lectiva

La proposta d’enguany de Micropobles a Escena preten generar un espectacle a partir de les vivències de voluntaris que treballaran juntament amb la companyia professional Colectivo Lamajara amb el seu projecte Dispositivo LABranza“, que comptarà amb 4 dies de formació i creació de la peça, més 6 dies de representacions a cada un dels pobles associats.

Dispositivo LABranza

És una proposta amb caràcter intergeneracional on s’integra la dansa social i professional. La seva construcció és el resultat de l’experiència viscuda amb les persones participants voluntàries. Parteix de la comparativa entre habitant i artista per identificar les semblances entre aquests i veure com conviuen.

Durant el procés es buscarà la preparació del cos-intèrpret a través de propostes desenvolupades des de la pròpia experiència en el cultiu de la terra, l’estudi dels cossos dels camperols i l’observació de la feina al camp.

Persona vs Camp

Es vol oferir una estructura escènica on s’integri la dansa comunitària i professional a través d’un procés creatiu que parteix de les possibles semblances entre el pagès i l’artista en el qual cada individu connectarà amb el seu “camp endins” per fer un recorregut a través del seva pròpia i realitat. 

Es pren, doncs, aquest impuls per abordar el projecte des del moviment comú, quotidià i autèntic de les persones, el qual s’expressa ple de continguts i s’acompanya d’aquelles històries passades que des la seva senzillesa ens carreguen de força i identitat.

Imatges del resultat

Amb el suport de: