FASTT 2020 un any de canvi

Garrigàs, Palau de Santa Eulàlia i Siurana

Recuperem l'esperit del fast a l'era del Mas Gironí

Garrigàs

fastt de nit

Un espectacle, un concert i una exposició de fotos

22/08
Mas Gironí

ELS DIES MENTITS - Marta Aran

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la, meticulosament dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat, tot el contrari. Una dona, que se sincerarà per primera vegada davant de tothom.

 Els dies mentits és un calendari de totes aquelles mentides que hi ha dins del món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabem dient per sentir-nos integrats dins d’una societat sexualitzada. Unes mentides que fan la nostra vida més bonica i plaent però que, alhora, poden ser còmiques, absurdes i esquinçadores. 

A partir de dones reals i anònimes i la seva experiència, s’ha escrit Els dies mentits, un monòleg on es parlarà de l’anorgàsmia i el tabú que suposa dins d’una societat an tothom ha de tenir una sexualitat plena per sentir-se integrat. Un text, escrit des de les mentides que ens diem i ens diuen. 

Repartiment: Lara Salvador

Ajudantia de direcció:Muguet Franc

Escenografia i vestuari: Elisenda Pérez

Disseny de llums i espai sonor: Xavi Gardés

Projeccions vídeo: Alejo Levis

Il·lustracions cartell: Marta Font

Foto i teaser: Roser Blanch

Producció executiva: Sergio Matamala, Clara Cols i Roser Blanch

Comunicació i xarxes: Eli Riera

Administració: Mario Berlinches i Sergio Matamala

RUSÓ & IAN SALA

Els germans rosincs Rusó i Ian Sala, dues de les veus més interessants del panorama musical català, comparteixen i s’intercanvien cançons dels seus respectius repertoris. Així descriuen aquesta nova aventura en comú: “Dos germans empordanesos que uneixen el folk de sirena amb el country-surrealismedalinià, mitjançant cançons pròpies arranjades a dues veus, dues guitarres i una harmónica. No cal res més. Els més sorpresos sóm nosaltres, que ens redescobrim a cada concert.”

Rusó Sala: guitarra i veu
Ian Sala: guitarra, veu i harmónica