Un espectacle, un concert, una instal·lació fotogràfica i alguna cosa per sopar i beure. Tot en un mateix espai i en un sol vespre.

L’espai escollit pel FASTT de NIT és l’era del Mas Gironí (Garrigàs) Es podrà accedir al recinte de forma esglaonada a partir de les 20h.

Els Dies Mentits

De Marta Aran. Producció de la Sala Flyhard de Barcelona. Finalista als Premis MAX 2020

Foto de Familia

Ian i Rusó Sala. Els germans Rosincs uneixen el seu repertori en aquest concert en acústic.

També es podrà gaudir de:

Remor

Duran tota la nit es podrà visitar la instal·lació fotogràfica de Petra Vlasman i Gràcia del Ruste inspirada en els rentadors de l’Empordà

Safareig

Acompanyament musical de la instal·lació fotogràfica a càrrec de la companyia Com Un Llum i del seu nou espectacle musical Safareig

Bistró Van

Durant tota la vetllada es podrà gaudir d’alguna cosa per menjar i beure gràcies a la Bistró Van del grup Sa Muga que oferirà productes de KM0

Primer espectacle de la nit

ELS DIES MENTITS

De Marta Aran – 21h

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la, meticulosament dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes.

Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat, tot el contrari. Una dona, que se sincerarà per primera vegada davant de tothom.

FOTO DE FAMÍLIA

rUSÓ & IAN sALA – a partir de les 22:45

Dues de les veus més interessants del panorama musical català, comparteixen i s’intercanvien cançons dels seus respectius repertoris. Així descriuen aquesta nova aventura en comú:

“Dos germans empordanesos que uneixen el folk de sirena amb el country-surrealismedalinià, mitjançant cançons pròpies arranjades a dues veus, dues guitarres i una harmónica. No cal res més. Els més sorpresos sóm nosaltres, que ens redescobrim a cada concert.”

Moltes Gràcies a totes!

HEM ESGOTAT LES ENTRADES!