VESPRE DE SWING

The Dawn Beat i Cia Mar Gòmez

Un vespre dedicat al Swing amb dues formacions diferents més una master class per ballar totes juntes. Acabarem amb un jam gratuïta per tothom.
Què farem?

Per a la última nit del FASTT hem preparat una activitat que ens farà aixecar el cul de la cadira a totes. Una nit dedicada al Swing i al Lindy Hop.

Dues peces de dansa de dues companyies amb dos estils de swing ben diferents.

El Lindy Hop és un estil de ball en parella amb música Swing. Els afroamericans el van popularitzar a Nova York al final dels anys 20, durant de la gran depressió.

THE DAWN BEAT

Amb arrels a Nova York, The Dawn Beat et recordarà com es ballava a la sala Savoy en aquells bojos anys 20. Una representació del ball social més pur estil Lindy Hop.

SWING IT!

Una activitat participativa que consisteix en una peça curta narrativa al més pur estil Mar Gómez, seguida d'una classe oberta popular per tal que el públic gaudeixi i aprengui els fonaments del swing amb grans dosis d'humor.

A partir de les 21h obrirem portes per a què tothom pugui venir a ballar a la jam dinamitzada per DJ LLAMANTOL.

JAM OBERTA

Un cop hagin acabat les dues representacions obrirem les portes per a què tothom que vulgui pugui venir a gaudir de la música swing i ballar o prendre alguna cosa i despedir-nos d'aquesta edició del FASTT 2022

THE DAWN BEAT

The Dawn Beat organitza cursos de ball i esdeveniments de swing. Des de Figueres i els pobles de l’Empordà fins a Giron. Té com a objectiu promoure la música swing i el seu ball, el Lindy Hop. A través de ballades, festivals i cursos ensenyen com ballar en parella la música swing.  Organitzen un festival de Swing del 23 al 26 de Juny a Ventalló el BeSwing i ofereixen classes de ball a diferentes localitats

 

“SWING IT” de la Cia. Mar Gómez

L’espectacle es transforma, buscant la comicitat amb el públic, en un taller amb un enfocament teatral on s’ensenyarà una seqüència de moviments i es convidarà als participants a crear i expressar-se a través del teatre, la dansa i el joc!

EQUIPS ARTÍSTICS
THE DAWN BEAT

REPARTIMENT
Montse Carmona, Concep Pujol, Bea Barrientos, Robert Canta
Direcció
The Dawn Beat
Producció
Bea Barrientos
Assessorament de movimient
Marta Hervás

SWING IT!

Direcció artística: XAVIER MARTÍNEZ

Coreografia: XAVIER MARTÍNEZ I MARIA MARCOS

Intèrprets: XAVIER MARTÍNEZ I ANNA MACAU

Asistent coreogràfic: MAR GÓMEZ

Escenografia: CIA MAR GÓMEZ

Vestuari: CIA MAR GÓMEZ

Producció: MARTA RIERA

Suport a la gestió i distribució: CARLOTA MASVIDAL

Companyia col·laboradora

Aquest esdeveniment finalitzat amb la JAM Session oberta, s'ha organitzat amb la complicitat de l'escola The Dawn Beat. Podeu xafardejar els cursos que ofereixen arreu de la província de Girona.

Altres espectacles que et poden interessar:

FASTT Paraules que trenquen ossos_Gaspar Morer_37

PARAULES QUE TRENQUEN ÒSSOS

15 de Juliol 2022 – Siurana (espectacle previst a Vilaür) PRAULES QUE TRENQUEN ÒSSSOS – Cia Pagans Fotos Gaspar Morera
Cartell_v1 – Roser Soler

Hamlet 0.1

Hamlet 0.1 Enric Cambray i Sergi Belbel Un “Stand-up Tragedy” Sinopsi: Hamlet, protagonista de la tragèdia més famosa de Shakespeare i d’una de les obres cabdals de la literatura universal, apareix davant…