¡QUÉ BUEN DÍA!

Maite Guevara

Una proposta optimista que demostra que qui somia o obre els ulls pot veure un món amb infinites possibilitats
Sinopsi:

L’escenari està buit, com la nevera de la Martina. Justament això permetrà omplir-lo de tot el que la nostra imaginació desitgi. 

Els espectadors tornaran a jugar a ser nens, a imaginar mons impossibles, a compartir el costat més optimista i somiador. 

L’espectacle està carregat d’un missatge molt necessari en aquests temps que córren. En resum, es tracta d’una reflexió sobre l’actitud davant la vida però, sobretot, l’espectacle farà riure, imaginar i compartir. 

Qui és Maite Guevara?

L’artista física, clown i directora dóna vida des de fa anys a la pallassa Martina Nuatina. Amb els seus espectacles Soltarlo al Aire i ¡AHORA!  ha participat en nombrosos trobades de pallassos i festivals a l’Argentina, Colòmbia, Mèxic, Portugal, Cuba i Xile, entre d’altres. 


EQUIP ARTÍSTIC

Pallassa
Maite Guevara
Direcció
Pablo Ibarluzea
Mirada externa i slapstick
Elise Ouvrier-Buffet
Assistent de corografia i dansa
Sergio Nguema
Vestuari
Betitxe Saitua / Mónica Ausín
Tècnica
Joseba Uribarri

Premis

El 2016, el seu espectacle ¡AHORA! va rebre el premi del públic al Millor Espectacle en el Festival de Pallassos de Saragossa.

Públics

Espectacle per a tots els públics. No confondre amb infantil. Demanem que no deixeu les criatures desateses, per a què tothom pugui gaudir de l'espectacle.

Diumenge

Primer diumenge de festival amb horari de vespre. Un cop acabat l'espectacle podreu sopar o veure alguna cosa al nostre servei de Foodtrack.

Altres espectacles que et poden interessar:

parne4

Parné

PARNÉ Glòria Ribera Un espectacle de creació i innovació de les varietats, els cuplets i la revista. Sinopsi: Catalunya és terra de cupletistes. L’Avinguda del Paral·lel barceloní dels antics anys…
elbponpoli5

El bon policia

El bon policia El Maldà – De Santiago Rusiñol Una afilada, delirant i desconeguda comèdia d’un dels grans mestres del nostre patrimoni teatral, Santiago Rusiñol Sinopsi: El bon policia és una…

Vespre de Swing

VESPRE DE SWING The Dawn Beat i Cia Mar Gòmez Un vespre dedicat al Swing amb dues formacions diferents més una master class per ballar totes juntes. Acabarem amb un…