La punta del meu nas

de Kolektivo Konika

Què hi ha a l’altra banda del nostre nas? Altres nassos? Els nassos de qui? Ens hi enfilem?

Un espectacle de dansa i circ per a tots els públics

Sinopsi:

Tornem als orígens per reconstruir la memòria col·lectiva. Costums sense sentit aparent, però que expliquen la nostra manera de ser. Cinc cossos en joc, cinc mons. A la deriva cap a una realitat conjunta i compartida. Ens cuidem, ens portem, ens llisquem, ens empenyem. Portés acrobàtics i cant esdevenen l’oportunitat per deformar-ho tot i convidar-vos a conèixer les nostres particularitats de prop.

Aquest col·lectiu neix de la necessitat d’unir-nos en comunitat per a crear, desenvolupar-nos com artistes i poder indagar en aquesta disciplina que necessita temps, esforç, ajuda i molt entrenament. Ens agrada la idea d’utilitzar altre tipus de cossos no tan visibles a vegades, fugint del comú. Després de diferents trobades esporàdiques en festivals i trobades de circ, vàrem decidir ajuntar-nos amb la idea clara de crear un espectacle de portes acrobàtics.

Així vàrem crear aquest projecte ambiciós, però fet amb molt d’amor i afinitats clares. Amb les seves complexitats a escala territorial i logística, però amb la idea de poder fer un espectacle amb el qual recórrer el major nombre de festivals possibles i fer-nos unforat al mercat circense nacional i internacional.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets

Candela Casas, Elisa Strabioli, Greta Marí, Hannah Runschke, Michela Fiorani

Directora

Francesca Lissia

Direcció còmica

Jimena Cavalletti

Formació tècnica

Fernando Melki

Producció

Anna Castillo (Kolektivo Konika)

Música

Shakti Olaizola, Sara Martínez, Cecilia Tallo

Il·luminació

Natàlia Ramos

Vestuari

Fil-i-Berta

Escenografia

Betty Cau

Fotografia

Clara Pedrol

Disseny gràfic i vídeo

Ivan Izaguirre i El Gato Productions

Amb el Suport de

El Gobierno Vasco

Col·laboradors

Travesía Pyrénées de Cirque, La Centra del Circ, L’Estruch Fabrica de creació, Territorio Circo, La Grainerie, Cronopis Espai de Circ, Karola Zirko Espazio, Tub d’Assaig, Roca Umbert Fàbrica de Arts